Rezervacije

Datum dolaska:

Broj noći:

Pristupni kôd (opcija):

Promijeni/Otkaži rezervaciju »SAMO ZA ODRASLE

TwitterFacebook
Ispis
Nema dostupnih prijevoda.


Agroresort Bračka Perla u turistički najposjećenijoj regiji južne Hrvatske, Dalmaciji

Zaljubljenicima u istinske prirodne ljepote otoka, tragateljima za umjetničkim nadahnućem i hedonistima koji čeznu za udobnosti dalmatinskih ljetnikovaca, na prelijepom otoku Braču (mjesto Supetar), u turistički najposjećenijoj regiji južne Hrvatske, Dalmaciji, svoja vrata otvorio je hotel "Bračka Perla".

Hotel Bračka Perla okružen je gustom borovom šumom, grmovima lavandi i maslinicima koji se blago spuštaju prema moru, pretvarajući uvalu u idealno mjesto za odmor i relaksaciju. Pogled sa plaže, koja se nalazi odmah ispred hotela, seže do kopna, gdje se u daljini nazire grad Split.

Luksuzni i oslikani apartmani, akrilne skulpture u vrtovima te raznovrsnost popratnih relaksirajućih sadržaja hotela Bračka Perla zasigurno će postaviti nove standarde luksuznog odmora, dok će okruženje hotela – kristalno čisto Jadransko more i intimnost „škrapa“ pješčanih uvala – oduzeti dah i najzahtjevnijem gostu.

Hotel Bračka Perla i njeno srdačno osoblje s veseljem očekuju Vaš dolazak, nadajući se da ćemo ispuniti Vaša očekivanja i probuditi sva čula, kako biste se mogli prepustiti čaroliji otoka i uroniti u istinski Mediteran.

Smještaj u Splitu

Smještaj u Splitu

Smještaj u Splitu NOVO! Bračka Perla vam omogućava smještaj u centru Splita. Studio apartman i sobe...
više...

Organizacija vjenčanja

Organizacija vjenčanja

Vjenčanja na otvorenom Kombinacija luksuza, intime i prvoklasne usluge čini Bračku Perlu idealnim mjestom za početak...
više...